Omgeving

Home / Omgeving

 

VOORLIEFHEBBERS FILM

Visit Castricum – klik hier voor de film.

BEZIENSWAARDIGHEDEN

In de directe omgeving en de wat wijdere omtrek rondom Agro-camping Ormsby Field is veel te doen en te beleven. Iedereen kan hier aan zijn trekken komen. Of het nu gaat om het rustige genieten van pure natuur, om interesse in cultuur en historie of om wat actievere recreatie of gewoon shoppen.

FIETSEN EN WANDELEN

De omgeving van Castricum leent zich uitstekend voor wandel- of fietstochten. Vanaf camping Ormsby Field ben je, te voet of per fiets, altijd binnen enkele minuten in ofwel het open polderlandschap, ofwel de duinen of in een dorp en stad.

ETEN EN DRINKEN

Op vakantie smaakt bijna alles altijd extra lekker. Dat ligt vaak aan de kok, of aan de speciale gerechten uit de streek, maar net zo makkelijk aan de milde stemming die op vakantie heerst. Aan de kok zal het niet liggen, in de regio Castricum: heerlijke eetgelegenheden in overvloed!

STRAND EN DUINEN

Agro-camping Ormsby Field ligt op de grens van het open polderlandschap en de duinen. Vanaf de camping loop je dus zó de duinen in. Het duingebied bij Castricum is ronduit spectaculair: bijna 4 km breed. Het is vrij woeste natuur, met eikenbossen, naaldbomen, open vlaktes met gevarieerde vegetatie en stuivende duinen.