Faciliteiten

Home / Camping / Faciliteiten

Faciliteiten

Agro-camping Ormsby Field telt dertig staanplaatsen. Op elke plaats kan een caravan, camper of vouwwagen staan, en er zijn wat tentplaatsen. Enkele plaatsen zijn deels betegeld. Het kampeerterrein is omzoomd door een beukenhaag. Vanaf elke plaats is er uitzicht over het open veld of op een bos in de buurt.

Het is een echte agro-camping, met wel de nodige basisbenodigdheden waaronder 6 ampère elektra. En er is een Wifi punt in de schuur waar de gasten de krant kunnen downloaden of e-mail kunnen nakijken.

 

Sanitair

Wel zijn er uiteraard goede sanitaire voorzieningen, die vier jaar geleden helemaal vernieuwd zijn. Dus spoelbakken, toiletten, en douches. Er is ook een ruime sanitaire voorziening voor mensen met een bewegingsbeperking of voor de verzorging van baby’s. Een wasmachine en droger staan de campinggasten ter beschikking tegen betaling en een centrifge.

 

Open boerenschuur

De centrale ligging  van deze boerencamping is zeer gunstig omdat er veel te doen is in de omgeving. Maar de camping zelf kent een slechtweeraccommodatie. In die open boerenschuur staan onder meer een tv en dvd-speler, waar kinderen op een regenachtige dag lekker naar kunnen kijken. Of de vaders en moeders naar een boeiende sportwedstrijd of een andere interessante gebeurtenis. Nog gezellig ook. Tussendoor iets opwarmen kan in de magnetron.

 

Fietsen en skelters

Voor de kinderen is er van alles te doen op en rond de boerderij. De grote skelters zijn trouwens sterk genoeg om ook door volwassenen te worden gebruikt. Fietsen huren kan via de camping; de fietsen worden verzorgd door een grote verhuurder uit Castricum.