Faciliteiten

Home / Camping / Faciliteiten

Faciliteiten

Agro-camping Ormsby Field telt dertig staanplaatsen. Op elke plaats kan een caravan, camper of vouwwagen staan, en er zijn wat tentplaatsen. Enkele plaatsen zijn deels betegeld. Het kampeerterrein is omzoomd door een beukenhaag. Vanaf elke plaats is er uitzicht over het open veld of op een bos in de buurt.

Het is een echte agro-camping, met wel de nodige basisbenodigdheden waaronder 6 ampère elektra. En er is een Wifi punt in de schuur waar de gasten de krant kunnen downloaden of e-mail kunnen nakijken.

 

Sanitair

Wel zijn er uiteraard goede verwarmde sanitaire voorzieningen. Dus spoelbakken, toiletten, en douches. Er is ook een ruime sanitaire voorziening voor mensen met een bewegingsbeperking of voor de verzorging van baby’s. Een wasmachine en droger staan de campinggasten ter beschikking tegen betaling en een centrifuge.

 

Boerenschuur

De centrale ligging  van deze boerencamping is zeer gunstig omdat er veel te doen is in de omgeving. Maar de camping zelf kent een slechtweeraccommodatie. In de boerenschuur is de receptieruimte, een goed gevulde boeken/spelletjes kast, speelruimte voor kleine kinderen en een wifi punt te vinden. 

 

Fietsen en skelters

Vooral voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er van alles te doen op en rond de boerderij. De grote skelters zijn trouwens sterk genoeg om ook door volwassenen te worden gebruikt. Fietsen kunnen bij het nabijgelegen NS station of via een particuliere verhuurder(Tuut Tuut verhuur) gehuurd worden.

Immediate Byte Pro