Camping aan zee Nederland

Home / Camping aan zee Nederland

Camping aan zee Nederland

Een camping aan zee in Nederland – dat is de favoriete vakantieplek voor miljoenen Nederlanders. En voor vakantiegangers uit onze buurlanden. Zo’n camping is Ormsby Field. Gelegen op slechts 100 meter van de duinen, met daarachter de Noordzee. Dicht bij deze camping is veel vertier te vinden, op het strand en in de duinen, in dorpen en steden. Wie juist van rust houdt, zit hier goed, want de camping zelf telt maximaal 30 plaatsen voor een tent, caravan of camper.

 

Kamperen aan zee

Kamperen vlak bij zee is ideaal: je vindt er vrijwel altijd wat je zoekt.
De lucht is altijd fris en helder.
Het is er eigenlijk nooit té warm of te koud.
Strandvermaak met nieuwe vrienden en vriendinnen kan dan elke dag.
Lekker lui liggen in het zand – doe het zo lang als je wil.
Lange wandelingen langs de vloedlijn kun je maken in de zon of met stevige wind.
Ontspannen wandelen door de duinen kan urenlang.
Fietsen door het duingebied, volgens diverse fietsroutes.

 

Tegen de duinen aan

Wie in Nederland een camping aan zee zoekt, kan terecht op onze boerderijcamping nabij Castricum. Deze agro-camping ligt precies daar waar duinen en polderland elkaar ontmoeten. Aan de ene kant kijkt het campingterrein uit over het weidse groene landschap van Noord-Holland, aan de andere kant steek je de weg over en ben je in de duinen. Dat mag je gerust ‘tegen de duinen aan’ noemen.

 

Toeristische voorzieningen

Agro-camping Ormsby Field ligt dan dicht bij de zee, ook veel andere toeristische voorzieningen zijn pal in de buurt. Op slechts 3 minuten fietsen ligt het karakteristieke dorp Castricum. Daar zijn volop winkels, horeca en cultuur te vinden voor vakantiegangers, zonder dat het dorp wordt overspoeld door toeristen. Wie wat verder weg wil fietsen, of de auto pakt, zit zó in toeristische trekpleisters als Alkmaar of Zaanse Schans. Ook een station is vlakbij, vanwaar de trein je in een half uur naar hartje Amsterdam brengt. Zoveel is duidelijk: alle soorten vermaak zijn gemakkelijk bereikbaar vanuit deze Nederlandse camping aan zee.