Minicamping Noord-Holland

Home / Minicamping Noord-Holland

Minicamping Noord-Holland

Een minicamping in Noord-Holland met maximale mogelijkheden voor vermaak – dat is minicamping Ormsby Field nabij Castricum. Je kunt hier kleinschalig kamperen bij de boer, en voor je vermaak genieten van alles wat de wereld daaromheen te bieden heeft. Deze minicamping ligt in het groene weidelandschap, maar ook tegen de duinen aan, vlak bij Castricum. Met fiets, auto of trein zijn toeristische steden als Alkmaar, Hoorn, Haarlem of Amsterdam snel en makkelijk bereikbaar.

 

Klein met veel ruimte

Als onze kleine camping helemaal vol is, staat er op maximaal dertig plaatsen een tent, vouwwagen, caravan of camper. Er is nog ruimte genoeg over om te spelen. Het bevrijdende gevoel van ruimte ervaar je vooral als je uitkijkt over het groene polderlandschap van Noord-Holland. Frisse weilanden, met daarachter het Uitgeester meer en het Alkmaarder meer.

Een groot voordeel van deze kleine camping is de directe nabijheid van het duingebied. Dat strekt zich uit van Heemskerk tot Bakkum en is bijna 4 km breed. Daar kun je eindeloos dwalen, maar ook kiezen voor een van de vele uitgestippelde wandelroutes.

 

Mini camping met maxi voorzieningen

Van een minicamping in Noord-Holland mag je verwachten dat die niet te groot is, maar wel gezellig is en beschikt over goede voorzieningen. Check! Dat is allemaal aanwezig. Het boerenbedrijf mag dan 140 jaar oud zijn, de sanitaire voorzieningen voor onze gasten zijn vier jaar geleden nog helemaal vernieuwd. Voor mensen met een bewegingsbeperking is er een heel ruime en goed ingerichte badkamer. Daar kunnen ook baby’s worden verzorgd.

Minicamping Ormsby Field is een echte boerencamping. Daarom vind je hier onder meer:

  • koeien op stal
  • kippen
  • konijnen
  • paarden
  • hond en katten

Maar er is ook gratis wifi, al reikt dat niet altijd tot het einde van het kampeerterrein.

Voor als de zon zich langdurig verschuilt achter regenwolken, is er een grote open boerenschuur voor kleinschalig vermaak. Veel spelletjes, een kast vol met boeken, tafeltennis, een tv met dvd-speler en een magnetron om lekker makkelijk iets op te warmen.

Kortom: weer of geen weer, je kunt altijd een grootse vakantie beleven op deze minicamping in Noord-Holland.