Camping

Home / Camping

FACILITEITEN

Agro-camping Ormsby Field telt dertig staanplaatsen. Op elke plaats kan een caravan, camper of vouwwagen staan, en er zijn wat tentplaatsen. Enkele plaatsen zijn deels betegeld. Het kampeerterrein is omzoomd door een beukenhaag. Vanaf elke plaats is er uitzicht over het open veld of op een bos in de buurt.

ONZE BOERDERIJ

De boerderij waar Agro-camping Ormsby Field bij hoort, wordt gedreven door Gerard en Wilma Veldt, samen met dochter Yvonne en schoonzoon Bart. Het is een typische koeienboerderij. Er staan 70 melkkoeien op stal, plus meestal wat kalfjes. De melk gaat via de zuivelfabriek naar de winkels en wordt onder meer gebruikt om de speciale Noord-Hollandse kaas van te maken.

VOOR DE KINDEREN

Voor kinderen is er veel te doen op boerderijcamping Ormsby Field. Het speciale van kamperen bij de boer is vooral de omgang met dieren. Zeventig koeien staan op stal en die vinden het altijd machtig interessant om enthousiaste of nieuwsgierige kinderen te zien. Voor kinderen is het ook altijd boeiend om deze dampende en snuivende koeien in levenden lijve te zien. En ze mogen meedoen! Bijvoorbeeld met voer geven. Vooral van het voederen van kalfjes kan kinderen heel blij maken.