Kamperen bij de boer Noord-Holland

Home / Kamperen bij de boer Noord-Holland

Kamperen bij de boer in Noord-Holland

Kamperen bij de boer in Noord-Holland is een perfecte vorm van vakantie. Het is dicht bij huis, in eigen land, maar je bent wel helemaal weg uit de dagelijkse sleur. Kamperen bij de boer betekent ook: direct contact met de natuur, maar wel met de nodige voorzieningen, verzorging en veiligheid. Agro-camping Ormsby Field in Castricum in Noord-Holland biedt dit allemaal, en nog veel meer.

 

Contact met dieren

Voor kinderen is kamperen op een boerderij echt top: het contact met de dieren is opwindend en rustgevend tegelijk. Zij vinden het fascinerend om de tientallen koeien op een rij te zien. Het zijn voor hen grote beesten, die er vervaarlijk uitzien maar toch lief zijn. Zo kunnen stadskinderen zien dat melk niet uit een fabriek komt, maar echt uit een koe.

 

Boerenland van Noord-Holland

Wat kamperen bij een boer voor volwassenen zo aantrekkelijk maakt, is de unieke combinatie van rust en bedrijvigheid. Op onze boerderij gaat het werk elke dag gewoon door, weer of geen weer. Maar onze campinggasten mogen lekker genieten van de rust die zij hebben verdiend. Het uitzicht vanaf onze camping is groots: het ruime, open polderlandschap van Noord-Holland, boerenland bij uitstek. In de zomer beschenen door de warme zon, terwijl in het late najaar de wolken er vrijj spel hebben en de wind kan gieren. Voor de stoere all-weather kampeerders kan ook dat heel aantrekkelijk ook.

Onze agro-camping Ormsby Field biedt:

  • kamperen bij de boer in Noord-Holland
  • dieren op de boerderij
  • 30 standplaatsen voor een:
  • tent
  • vouwwagen
  • caravan, of
  • camper
  • modern sanitair
  • goede voorzieningen

De boerencamping Ormsby Field telt dertig standplaatsen, op mooi stevig gras. Dit alles op een veld dat omzoomd is door bomen die beschutting geven tegen de wind maar niet de zon afschermen. Terwijl er uitzicht is over het open polderlandschap, zijn de duinen heel dichtbij. Drie minuten lopen en je bent in de duinen.

Kamperen bij de boer betekent niet dat je ver weg zit van een stad of dorp. Het dorp Castricum is per fiets binnen enkele minuten bereikt. Daar is een station, en vandaar zit je na 10 minuten in Alkmaar en binnen een half uurtje in Amsterdam. Camping Ormsby Field biedt een unieke combinatie: dicht bij een wereldstad, maar toch kamperen bij de boer in Noord-Holland